Med vårt test kan du identifiera vilka som löper risk att bli utbrända flera år innan de faktiskt blir det.

IMG 1376

Testa din organisation på någon timme

Testa din personal en gång om året för att se att interventioner fungerar. Ambitionsprofilen är ett självledarprov som, efter att du har fått din inledande rapport, följer dig på din arbetsplats så att du fortsätter att utvecklas. Följ den positiva utvecklingen.

IMG 1378

Analysera och utvärdera ditt företags resultat.

Ambitionprofile är en SaaS-tjänst, vilket innebär att du kan få tillgång till testet och din rapport från vilken enhet som helst. Det är en tilläggstjänst. Ingen implementering eller störning av dina nuvarande HR-verktyg krävs!
personas new

Ta action!

Med den samlade datan kan du vidta åtgärder för att göra verklig kort- och långsiktig skillnad på individuell- och organisationsnivå. Vi har etablerat fyra stresspersonas för att underlätta för dina kollegor att prata om problem och konflikter på enkelt sätt utan stigma.

1.

Det första steget är att undersöka individuell stresstolerans inom din organisation. Det är enkelt att testa hela ditt företag.

2.

När screeningen är klar får alla en rapport av oss och HR får full överblick över resultatet.

3.

Du kan nu enkelt se vem som riskerar att bli utbränd och du kommer att kunna förstå om din nuvarande strategi fungerar.

4.

Använd informationen för att utarbeta en ny strategi för att börja minska stress och utbrändhet på individnivå och följa den långsiktiga positiva utvecklingen.

Vi bryter ned det i fyra steg

Så här ändrar du perspektiv från organisatoriskt till individuellt. Stress är en individuell utmaning. Du kan inte lösa den med ett organisatoriskt perspektiv.

Ett test & ett verktyg för alla HR-discipliner.

Vi har utvecklat ett modernt, vetenskapligt bevisat test för att identifiera perfektionism. Vår forskning visar att perfektionism är den största övervakade faktorn för att förstå psykisk ohälsa på arbetsplatser.

Läs mer om forskningen bakom Ambitionprofile här:

insights reports